ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΒΡΑΒΕΙΑ 13ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Π.Ε.Λ.


Το παρόν δημοσιευθέν στην εφημερίδα "Ελευθερη Ωρα" στο φύλλο της 9/6/2011.Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 η εκδήλωση απονομής των βραβείων του 13ου μαθητικού διαγωνισμού της Πανελληνίου Ενώσεως Λογοτεχνών στην Αίθουσα "Αντώνης Τρίτσης" του πνευματικού κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Η ποιότητα των υποβληθέντων έργων και το μίκρο της ηλικίας των συμμετεχόντων οι οποίοι υπέβαλλαν έργα τους απο όλοι την ελλάδα,μόνο ως ελπιδοφόρο μύνημα μπορεί να ειδωθεί μέσα στην δυσμένια των καιρών ιδιεταίρως όσον αφορά θέματα πολιτισμού αλλά και την κοινωνική κατάσταση εν γέννει,τόσο δε η θεματολογία των έργων αλλα και η προβληματική την οποία και ανέπτυσαν,αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όλους και απέδειξε για μία ακόμη φορά το πως μέσα απο δύσκολες συνθήκες είναι δυνατόν να επέλθει πολιτισμική ανάταση,καθώς και υπέδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της μαθητιώσης νεολαίας και των εν δυνάμει νέων πολιτών αυτής της χώρας.
Η όλη τελετή ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του μεγάλου παιδαγωγού και εκδότη Χάρη Πάτση,ενώ εισηγήσεις αλλά και απαγγελία ποιημάτων,καθώς και ανάγνωση των βραβευθέντων διηγημάτων πραγματοποίησάν μέλη της ενώσεως αλλά και ορισμένοι απο τους βραβευθέντες.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει τόσο στην Π.Ε.Λ. ,τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά,ευελπιστώ δε του χρόνου η συμμετοχή να είναι ακόμη μεγαλύτερη και ακόμη καλύτερη σε όγκο και ποιότητα έργων.Μετά τιμής
Νικηφόρος Βυζαντινός
Μουσικοσυνθέτης,Λογοτέχνης (Ποίηση)
Αθήνα,Ιούνιος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: