ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ η τήρηση των ίσων αποστάσεων της ευρωπαικής επιτροπής για το θέμα το οποίο ανέδειξα αποκλειστικά πως το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" έχει ήδη πουληθεί απο το 2009 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους σκοπιανούς με βάση την υπόθεση BJCEM - Μπιενάλλε στην οποία τα Σκόπια συμμετείχαν κανονικότατα ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και το "δικό" μας υπουργείο Απαιδείας συμμετείχε κανονικά επιλέγοντας μάλιστα και τους υποψηφίους με την βοήθεια μάλιστα διάφορων άλλων "καλλιτεχνικών" ενώσεων που μάλλον δεν δίνουν δεκάρα για του αγώνες του έθνους,παρά για την προβολή τους.
Παραθέτω τόσο το θέμα όπως δημοσιεύθηκε απο την εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" πριν κάποιο καιρό,τόσο και την απάντηση της ευρωπαικής επιτροπής για το ζήτημα σε ερώτηση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Νικόλαος Σαλαβράκος,οφείλω δε να ευχαριστήσω δημοσίως,τόσο αυτόν όσο και το πολιτικό γραφείο του κ. Αθανάσιου Πλεύρη που προώθησε το ζήτημα στο γραφείο του κ. Σαλαβράκου.

Το θέμα σε δική μου αποκλειστικότητα για όσους δεν το γνωρίζουν,βρίσκεται εδώ


και η απάντηση της ευρωπαικής επιτροπής,όπως μου την απέστειλλαν απο το πολιτικό γραφείο του κ. Σαλαβράκου,ευρωβουλευτή ΛΑ.Ο.Σ.

"EL
E–001412/2012
Απάντηση του κ. Füle
εξ ονόματος της Επιτροπής
(21.3.2012)


Μολονότι η Επιτροπή υποστηρίζει τις αναφερθείσες δραστηριότητες του δικτύου της BJCEM (Διεθνής Ένωση της Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Ευρώπης και της Μεσογείου - Association Internationale Biennale Jeunes Créateurs Europe Méditerranée), δεν συμμετείχε στη διοργάνωση της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην πόλη των Σκοπίων από τις 3 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2009 και, συνεπώς, δεν είναι σε θέση να την σχολιάσει.

Γενικότερα, η Επιτροπή υπενθυμίζει συνεχώς σε όλες τις υποψήφιες για προσχώρηση στην ΕΕ χώρες τη σημασία των σχέσεων καλής γειτονίας και διατήρησης εποικοδομητικού διαλόγου με τα γειτονικά κράτη.
"


Τι μπορεί άραγε να γυρεύει η Ελλάδα απο μια τέτοια ένωση και ποίος είναι ο πραγματικός εχθρός ;


Π. Χατζηγεωργιάδης
Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: