ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ

Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη
Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ ΛΑ.Ο.Σ


Θυμάμαι κάποτε όταν γίνονταν ένα έγκλημα στην οχι και τόσο μακρινή εποχή πριν μερικά μόλις χρόνια,οι εφημερίδες ασχολούνταν μαζί του για ημέρες,εβδομάδες και χρόνια ίσως,αναλόγως το πόσο ειδεχθές υπήρξε.

Σήμερα,όλα σχεδόν τα εγκλήματα περνούν στα ψιλά των εφημερίδων ή των ιστολογίων διότι είναι τόσα πολλά στον αριθμό αλλά και στην σκληρότητα τους,όπου το ένα έρχεται να σκεπάσει το άλλο με πρωτοφανή ρυθμό για τα ελληνικά χρονικά.

Πέραν αυτού η οικονομική δυσπραγία οδηγεί και σε εγκλήματα με θύματα τους ίδιους τους θύτες σε σημείο όπου είτε δεν γίνεται κάν αναφορά,είτε η αναφορά είναι πρόσκαιρη και εντελώς τυπική για λόγους προφανείς.

Έπειτα η πολιτική αστάθεια,η έλλειψη πολιτικού πολιτισμού αλλά και κάθε άλλου είδος πολιτισμού μέσα σε μιά κοινωνία η οποία μετεξελίσεται με ταχείς ρυθμούς απο έθνικό κράτος σε έκτρωμα δήθεν πολυπολιτισμικότητος αλλά στην ουσία σε κάτι το οποίο ουδείς γνωρίζει τι μορφή θα έχει,καταντά την ζωή του έχων ακόμη σώας τα φρένας,νομοταγή έλληνα πολίτη αφόρητη και όλο αυτό το "πακέτο" συνεπικουρούμενο απο τις τρομερές εσκεμμένες ή μή ελλείψεις σε παιδεία,ύγεια,ασφάλεια,απαξίωση της πίστης οδηγούν τον λαό αυτόν σε καταστάσεις ομαδικής παράκρουσης και τρέλλας.

Θα πρέπει το λοιπόν απο την πλευρά των υγειώς σκεπτόμενων πατριωτών αλλά και ανθρώπων να υπάρξει καθαρό μυαλό και λύσεις ουσίας στα βασικότατα ρήγματα στον κοινωνικό ιστό πού έχει δημιουργήσει αυτή η προσπάθεια αφελληνισμού εδώ και δεκαετίες μαζί με την προσωπική εξαθλίωση και απαξίωση των πάντων.

Εμείς στον ΛΑ.Ο.Σ ως εχέφρονες πατριώτες θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μιλήσουμε την γλώσσα της λογικής στον κόσμο,την γλώσσα της υπεύθυνης στάσης απέναντι σε μιά ολόκληρη κοινωνία που βουλιάζει βαθία μέσα στην κινούμενη άμμο και τον βάλτο του διεθνισμού και της ασυδοσίας της σερβιρισμένης ως άκρατη ελευθερία.
Είμαι σίγουρος πως εδώ είναι η θέση και η δική σου όπου και αν συνήθιζες να ανήκεις,ακολούθησε μας να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά εκεί που της αξίζει....


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: