ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

ΟΙ Ευρωμαιμούδες και η αίσθηση περί ρατσισμού

Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη

Μουσικοσυνθέτης, Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος


Τούτη την φωτογραφία οφείλεις να την δείς αγαπητέ αναγνώστη. Δεν είναι τραβηγμένη πριν απο αιώνες κάπου στην αφρική, αλλά κάπου στις Βρυξέλλες στα 1958. Ένα μικρό κοριτσάκι μαύρου χρώματος βρίσκεται ως έκθεμα σε "ζωολογικό κήπο ανθρώπων" παρακαλώ, επαναλαμβάνω στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, λίγο μετά το δεύτερο μεγάλο πόλεμο.
  Είναι άγνωστη και τεχνιέντως λησμονημένη η ιστορία των "ζωολογικών κήπων ανθρώπων" του οποίους έφερναν οι δήθεν πολιτισμένοι Ευρωπαίοι απο τις αποικίες που με αίμα κατακτούσαν. Ουδείς απο τις σημερινές κοστουμαρισμένες ευρωμαιμούδες που διαφεντεύουν την ζωή σου θέλει να θυμάται ένα τέτοιο μάλιστα πρόσφατο παρελθόν. Φυσικά και οι εδώ δοσίλογοι και εντολοδόχοι αποκρύπτουν επιμελώς το παρελθόν των μόλις πριν λίγους αιώνες αγριογούρουνων οι οποίοι σήμερα προφασίζονται τους αντιρατσιστές και σε εγκαλούν ως ρατσιστή και ξενοφοβικό προκειμένου να καταστήσουν την χώρα έρμαιο των ορέξεων του μεγάλου κεφαλαίου.

  Πολλές φωτογραφίες σου απέκρυψε η μεταπολίτευση, σε έμπασε σε μια κίβδηλη δήθεν ευρωπαική ένωση, σε αποκοίμησε με δανεικά και δίχως ιδανικά αλλά και με διάφορες χάντρες ψευτοπολιτισμού και σύ, αγνοώντας τόσο το παρελθόν το δικό σου, το λαμπρό παρελθόν των πατεράδων σου, αλλά και το παρελθόν των πραγματικών εχθρών του γένους, των δυτικών ευρωμαιμούδων, έπεσες στην παγίδα, κατήντησες μαλθακός πέρσης αντί για ήρωας.

Σου λένε πάντα πως το ηρωικόν πνεύμα εξέλιπεν. Έτσι τους βολεύει να πιστεύουν όμως ο Ελληνικός λαός ο οποίος και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου εμπλεκόμενος με οτι επουσιώδες μέσα στην τεχνητή κρίση του πολιτικού συστήματος και της οικονομίας των τραπεζιτικών τράστ τα οποία υπό διάφορες ταμπέλες συγκεντρώνουν το κεφάλαιο για το ίδιο αφεντικό, οφείλει να ξυπνήσει. Άλλοι είναι τα χθεσινά αγριογούρουνα όπως αποκαλεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι ακόμη και το όνομα έκλεψαν απο την Ελλάδα μας, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Έλλην ρομαντικός αυτόχειρ των αρχών του 20ου αιώνα και αυτά τα δίποδα που ζούν με τον μόχθο, τα όνειρα και τον ιδρώτα των λαών, οφείλουν να καταπέσουν μαζί με όσους τους ακολουθούν.

  Ο κάθε άνθρωπος οφείλει να γνωρίζει δύο ιστορίες λέγω πάντα. Αφενός την ιστορία της φυλής του και αφετέρου την ιστορία των εχθρών. Και η κίβδηλη ΕΕ είναι ένας απο τους βασικότερους εχθρούς του γένους των Ελλήνων.

 "Δεν θα κρίνετε εσείς, τα εχθεσινά αγριογούρουνα εμάς και τον πολιτισμόν μας, αλλά εμείς θα κρίνουμε εσάς και τον πολιτισμόν σας" - Περικλής ΓιαννόπουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια: