ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Ευρωπαική προοπτική - το μεγαλύτερο ψέμμα της μεταπολίτευσης

Η σημαία του Ιερού Λόχου είς τα 1821

Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη
Μουσικοσυνθέτης, Λογοτέχνης, Δημοσιογράφος"Αν θές την εύνοια των μαζών θα πρέπει να λές τα μεγαλύτερα και τα πιο απίστευτα ψέμματα", γράφει κάπου ο πρόγονος της Μέρκελ, Αδόλφος Χίτλερ.

Έτσι και οι "δικοί" μας άνθρωποι ως καλοί μαθητές,οι ντόπιοι δοσίλογοι της μεταπολιτευτικής ασυδοκρατίας,οι γνωστοί και διαφόρου διαμετρήματος αλλά υπάλληλοι στο ίδιο αφεντικό πάντοτε πολιτικάντηδες, μετέρχονται εδώ και σαράντα ένα χρόνια, ένα απο τα μεγαλύτερα ψεύδη που άκουσε ποτέ αυτός ο λαός, αυτό της δήθεν "Ευρωπαικής προοπτικής" της χώρας, με σκοπό να τον υποδουλώσουν στις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου, το οποίο είτε σε περιόδους παχέων ή ισχνών  αγελάδων, βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να βγαίνει κερδισμένο, με υποζύγια πάντοτε τους λαούς.
Η Ευρώπη δεν υπάρχει παρά στο μυαλό των τραπεζιτικών τράστ και των υπαλλήλων τους, των ακροβολισμένων σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής, εδώ και γενικώς. Τούτο εδώ το σύστημα είναι βασισμένο μόνον επάνω σε οικονομικά κριτήρια και βλέπει τους λαούς και τους ανθρώπους που τους αποτελούν μόνον ως οικονομικές μονάδες. Πρόκειται για ένα σύστημα βαθιά αντιανθρώπινο, βαθιά ενάντιo των λαών, το οποίο προσπαθεί να συμπεριλάβει εντός του κάθε ικμάδα πανανθρώπινου πολιτισμού με σκοπό φυσικά να την συνθλίψει και να την απαξιώσει.

Η μεταπολίτευση ολάκερη χτίστηκε εντός αυτού του ψευδοοράματος καταδικάζοντας έναν περήφανο λαό στο να επιβιώνει όπως όπως με δανεικά και δίχως ιδανικά, τον μετέτρεψε σε λαό πλαδαρών περσών, οι οποίοι φοβούνται την επόμενη ημέρα που κάποιος θα ανοίξει το κλουβί τους προς την ελευθερία. Είμεθα πλέον λαός επιδοτούμενων, άνεργων, πεινασμένων, γλυφτών των ποδιών ενός τραπεζιτικού τέρατος με βλέμμα απλανές και χαμένο στο διάστημα, χαριεντιζόμενοι αναμεταξύ μας με τις χάντρες του ψευτοπολιτισμού, που μας έδωσαν κάποιοι να ασχολούμεθα ανταλλάσοντας την ελευθερία τόσο την δική μας όσο και των επόμενων γενεών.

Αυτά τα μεταπολιτευτικά περιττώματα ενέπνευσαν τον λαό στο να ζεί ως σκουπίδι και σκλάβος, να αποζητά ακόμα μιά ημέρα ζωής έστω και σκλαβωμένης. Εμπόλιασαν τον λαό με την απιστία στις δικές του δυνάμεις και με την πεποίθηση πως η Ελλάδα "ανήκει είς την δύσιν".Μάλλον είς την κρίσην ανήκει η Ελλάς, μιά κρίση την οποία εδημιούργησαν ΑΠΑΝΤΕΣ οι αριστεροδεξιοί τραμπούκοι. Άλωσαν συνειδησιακά αυτόν τον λαό και τον έμαθαν να αισθάνεται μικρός, αυτός και τα παιδιά του και τα παιδιά των παιδιών του. Θέτουν καθημερινώς την ταφόπλακα με διάφορες αφορμές, σε οτι είναι η πραγματική Ελλάδα και φροντίζουν ανελλειπώς να καταπολεμούν το πνεύμα και την αγάπη προς τα χώματα αυτά και την ιστορία των. Επίσης εφρόντισαν επιμελώς να αλλοιώσουν εθνοκοινωνικά την χώρα με αφορμή την λαθροεισβολή εκατομμυρίων ξένων, αλλόθρησκων και γενικώς ξένων σωμάτων στο σώμα της Ελλάδας, αλλά το κυριώτερο ΑΛΩΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΩΣ την πατρίδα.

Η χώρα είναι πτωχευμένη εδώ και δεκαετίες. Είναι πτωχευμένη πνευματικά και τούτη η πνευματική
ένδεια τείνει να καταστρέψει και το τελευταίο Ελληνικό κύτταρο, αφαίρεσαν όλοι αυτοί οι αλητήριοι
την Ελληνική ταυτότητα απο τον Έλληνα και του έδωσαν να φορέσει μιά ταυτότητα δήθεν Ευρωπαική, ένα κίβδηλο αντιδάνειο κακοχωνεμένων ιδεών οι οποίες έχουν ως βάση των αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Το "σχέδιον Β" του γερμανικού τραπεζιτικού ηγεμονισμού έπειτα τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο, ονομάζεται Ευρωπαική Ένωση και "Ευρωπαική προοπτική".

Σήμερα είμεθα εμείς, οι ευρισκόμενοι είς θέσην δυσχερήν, αύριο ποιός ξέρει ποιόν θα επιλέξουν τα γεράκια των καρτέλ. Και όσοι εκ των δήθεν Ευρωπαίων σήμερα μας αρνούνται, θα έλθει λίαν συντόμως η ώρα όπου θα υποστούν τις συνέπειες της τραγικής επιλογής της συμμετοχής τους σε αυτήν την κίβδηλη ψευδοένωση, το χωνευτήρι των εθνών.

Δεν θα σχολιάσω τον απόλυτο εξευτελισμό της χώρας πρωτίστως και έπειτα του δήθεν πολιτικού κόσμου και την παραχώρηση γης και ύδατος στους αδίστακτούς οικονομικούς δολοφόνους όπου επέστει και επισήμως την περασμένη παρασκεύη. Οι πολιτικάντηδες δεν φοβούνται τον εξευτελισμό όπως ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή, την χώρα όμως δεν δικαιούται ουδείς ΑΧΡΕΙΟΣ να εξευτελίζει με την δικαιολογία της "λογικής".


Τέλος κύριοι για ποιά Ευρώπη κόπτεσθε δήθεν μερικοί ; για ένα συνονθύλευμα τραπεζιτικών συμφερόντων, χωρίς κοινή εξωτερική πολιτική, εθνική άμυνα και άλλες κοινές πολιτικές όπου
ο καθένας κάνει οτι θέλει και απλά μαζεύεται γύρω απο τον κορβανά των χρηματοδοτήσεων
για να αρπάξει οτι μπορεί ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ, ΧΩΡΕΣ ;

Αύτο το δημιούργημα των τραπεζιτικών τράστ, το οποίον δεν πηγαίνει εμπρός παρά μόνον πίσω τις κοινωνίες, έχει αυτοκαθορίσει  ευτυχώς την μοίρα του και η μοίρα ενός τέτοιου τερατουργήματος είναι μόνον η καταστροφή εκ των έσω λόγω ελλείψεως στιβαρών κοινωνικών πυλώνων.

 Είθε τούτο να επέλθει το συντομότερο δυνατόν, ώστε οι λαοί, δλδ ΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ
 να βαδίσουν την πορεία τους μέσα στην ιστορία, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ, σπάζοντας τα δεσμά τους, καταλύώντας την αθλιότητα της απόλυτης υλιστικής κοσμοθεώρησης των πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: