ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο αποδομητικός ρόλος, της αστικής δημοκρατίας του σήμερα.Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη
Μουσικοσυνθέτης, Λογοτέχνης
και  Δημοσιογράφος
Δημοσιευθέν απο την μόνιμη στήλη της εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, με τίτλο ΥΠΕΡ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Κάθε ημέρα που περνά σε τούτο το μικρό βασίλειον της Δανιμαρκίας  όπου πάντοτε κάτι σάπιο υπάρχει, διαπιστώνεις πως η κάθε επόμενη ημέρα είναι δυστυχώς χειρότερη, απο την προηγούμενη. 

Ο  πολυεππίπεδος πόλεμος σε όλα τα κομμάτια της δημόσιας ζωής, συνεχίζεται ανηλεώς εδώ και πάνω απο τέσσερεις δεκαετίες μέσα στα πλαίσια μιάς πολύ οργανωμένης προσπάθειας, αποδόμησης της Ελλάδας που γνωρίζαμε τόσο δια ζώσης, όσο και απο τα βιβλία και την ιστορία.  Δεν περνά πραγματικά ημέρα δίχως μιάν άσχημη είδηση για το Έθνος το Ελληνικόν, το Έθνος όπου κάποτε μεγαλούργησε ανάμεσα των εθνών και τώρα επαιτεί ως ουραγός των όποιων εξελίξεων, τα ευρώ  της αυταρχικής, βαθιά ανθελληνικής Ευρώπης, μιάς Ευρώπης όπου εκατήντησε Ευρεία οπή και τόπος απωλείας και αυτό οχι υπό καμιάν έννοια πουριτανισμού στείρου, αλλά απο διαπιστώσεις  της  κοινής λογικής. Εξάλλοιυ η κοινή λογική στις ημέρες μας δείχνει να μην απασχολεί πλέον κανέναν, να έχει χαθεί παντελώς  το στίγμα μας και να οδεύουμε ολοταχώς προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο όπου ίσως τούτη η επίπονος διαδρομή, καταφέρει να ξεκαθαρίσει εν τέλλει τα πράγματα.
Η πατρίδα μας σβήνει μέρα με την ημέρα υποτασσόμενη στην «Ευρωπαική προοπτική» της και αναγκαστικώς εάν δεν αλλάξει κάτι άρδην,  θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί απο τον χάρτη των εθνών και της παγκόσμιας ιστορίας. Η ραγιαδοποίηση και η νέα «Ευρωτουρκοκρατία»,  βρίσκεται εντός των πυλών, εάν και εφόσον δεν έχει ήδη συντελεστεί οριστικά και οι λίγες φωνές που απομένουν να επικαλούνται το ορθόν και τον κοινό νού, θα σβήσουν και τούτες όσο περνά ο χρόνος.
Σε τι θα μπορούσε να πρωτοσταθεί κάποιος , διατρέχοντας τις τελευταίες αυτές τέσσερεις δεκαετίες. Απο την «επάρατον γενιάν του Πολυτεχνείου», η οποία άνδρωσε την «αριστερά» και την «κεντροαριστερά», φτάνουμε στην επιβολή οτι πιο σάπιου σε νοοτροπίες μπορεί να υπάρξει σε μιάν κοινωνία,  συνδέοντας τον «εκσυχρονισμό» της,  με οτι ανήθικο υπάρχει,  απομακρύνοντας τον λαό απο τις πατροπαράδοτες  ρίζες  του, την ελληνική οικογένεια η οποία διελύθει ήδη, την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.  Εδώ και δεκαετίες υφιστάμεθα έναν δομικό πόλεμο.


Χρόνο με τον χρόνο και με την βοήθεια του δόγματος «Δανεικά χωρίς ιδανικά» , φράσης την οποία μόλις που πρόλαβα να εκστομίσω σε τηλεοπτικό πάνελ και ακόμη περιμένω να με ξανακαλέσουν, η «δημοκρατία» μετεβλήθει σε καρκίνωμα μέγα δια το σώμα της προσφιλούς μας πατρίδος για την οποίαν θυσιαάστηκαν, κάπου, κάπως , κάποτε εκατόμβες μαρτύρων και ηρώων και την πότισαν με το αίμα τους.
Εκατέστημεν άτιμος γενιά.
Και τούτο πήρε πολλά χρόνια μυθριδατισμού και ποτίσματος με βρώμικα νερά του οχετού της ψευτοδημοκρατίας, του δέντρου της Πατρίδος μας.  Απο τα «δανεικά κι αγύριστα» χάριν του σοσιαλισμού της δεκαετίας του 80, σε μιά φοβική «δεξιά» η οποία είτε θέλουμε είτε οχι να το παραδεχθούμε έδωσε με την ατολμία που την διακρίνει δεκαετίες τώρα, οχι μόνον χώρο στους αποδομητές, αλλά και θώκους εξουσίας διαμέσω των οποίων προσπαθούν να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες ιδεολογίες τους και δυστυχώς μοιάζουν να τα καταφέρνουν, φέρνοντας την χώρα σε οριακό επίππεδο εξευτελισμού διεθνώς. Κι απο εκεί στην επικράτηση παντού της ανωμαλίας, της λαθροεισβολής υπό τον μανδύα του «κατατρεγμένου», της αποχαύνωσης και της «μαλ(θ)ακοποίησης» του Έλληνα που αφέθηκε στην αμάθεια, στην ιστορική άγνοια, στην ψευτοελευθερία και τα ψεύτικα όνειρα που του έταξαν. Όνειρα λαικισμού απο «δεξιά» και «αριστερά» με σκοπό την κατάσταση που ζούμε σήμερα. Μιάν Ελλάδα ανυπόληπτη, ζητιάνα, ναρκομανή πόρνη που συντηρείται με δανεικά, μιάν Ελλάδα – φάντασμα του πρότερου εαυτού της. Μιάν Ελλάδα – παράδειγμα προς αποφυγείν. Μιάν Ελλάδα η οποία ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν είναι η Ελλάδα ΜΑΣ.
Ως ΕΛΛΗΝ εθνικιστής, δεν αναγνωρίζω  ουδεμίαν διάκρισιν σε «δεξιά» και «αριστερά» του λαού, διότι  δεν πιστεύω ούτε σε αυτήν την  αποδομητική μορφή  - εχθρό του έθνους μας   δημοκρατία του σήμερα ούτε και ενστερνίζομαι σαφώς , την  κοινοβουλευτική κοσμοθεώρηση, τουλάχιστον στην σημερινή του κοινοβουλευτισμού, μορφή και πάλι. Πιστεύω ακραδάντως στην μία και αδιαίρετον Ελλάδα όπως την επίστευσε και την διεκύρηξε, ο μοναδικός πραγματικός εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς και θεωρώ πως σήμερα συντελείται στην Πατρίδα μου ένα έγκλημα το οποίον θα διαρκέσει αιώνες ώσπου να διαπιστωθεί και να τιμωρηθεί.
Ένα μικρό παράδειγμα λόγω και των ημερών πρό της επισήμου ενάρξεως της σχολικής χρονιάς, ενδεικτικόν της σαπίλας της νεοελληνικής κοινωνίας,  μιάς κοινωνίας ποτισμένης στον «εκσυγχρονισμό»,  είναι το γεγονός πως στο άκουσμα της είδησης περί απαγορεύσεως της πρωινής προσευχής καθώς και της έπαρσης της Ελληνικής σημαίας, ΟΥΔΕΙΣ σύλλογος γονέων δεν αντέδρασε, τουαντίον οι πληροφορίες μου απο γονείς είναι πως μάλλον ένα τέτοιο εφιαλτικό ενδεχόμενο , γίνεται ευχαρίστως δεκτόν απο «δασκάλους και γονείς».
Δεν έχει σημασία αν τελικά κάτι τέτοιο εφαρμοστεί ή οχι. Σημασία έχουν οι τάσεις μιάς κοινωνίας σε σήψη. Σημασία  έχει πως οχι μόνον δεν αντιδρούμε στα αυτονόητα, αλλά καλοδεχόμαστε κάθε αποδομητική αλλαγή, άκριτα, δίχως αγάπη για την ιστορία μας, μόνο και μόνον για να μην μας αποκαλέσει κάποιος «φασίστα και ρατσιστή».  Η πλύσις του εναπομείναντος εγκεφάλου τεραστία.

Η ζωή δεν είναι μόνον τα οικονομκά μας ζητήματα τα οποία τεχνιέντως κάποιοι έφεραν ως εδώ. Τα πραγματικά τεράστια ζητήματα μας,  είναι τα ζητήματα τα οποία θα αντιμετωπίσουν οι επερχόμενες γεννεές ελλήνων όταν οι δικές μας γενιές θα είναι στο χώμα. Ο φιλοτομαρισμός μας έχει ξεπεράσει κάθε ενδεχόμενο και έχει καταδικάσει τους επόμενους έχοντας προσυπογράψει την θανατική τους καταδίκη ως σκλάβων στους τσιφλικάδες της «Νέας Εποχής».

Έλληνες, όσοι απομείνατε Έλληνες σε τούτο τον τόπον, συνέλθετε, συνέλθετε διότι Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ.

"Eλληνες είναι ανάγκη να καταλάβετε πως εκεί όπου λατρέυεται ο ατομισμός, μοιραία μιά μέρα θα έρθει ο μαρασμός, η αποσύνθεση και τελευταία ο Θάνατος".
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: